Recruitmentbureau Candid People

Het Amsterdamse recruitmentbureau Candid People is gespecialiseerd in security, privacy, governance, risk & compliance. Met oprichter Brady Gerards aan het hoofd koppelen zij de juiste professionals aan de juiste opdrachtgever. Zowel voor tijdelijke jobs als voor permanente functies.

‘’Candid People verzorgt oplossingen op maat voor ieder manpower vraagstuk. Wij zijn er voor elke interim, detachering of deta-vast opdracht.’’

De Tijdvooreensite site van Candid People

De Tijdvooreensite website van Candid People is een echt pareltje in ons portfolio. De site oogt zakelijk, modern en er is een duidelijke huisstijl aanwezig. Aan de teksten en zorgvuldig uitgekozen foto’s is te zien dat Candid People echt tijd een aandacht heeft gestoken in het maken van de website. De hypermoderne vingerafdruk-detectie animatie op de homepage is een leuke toevoeging en geeft een indruk in welke branche Candid People opereert. De website bevat koppelingen met twee externe platformen: Bullhorn voor het tonen van actuele vacatures en via de kalender van Calendly kunnen geïnteresseerden een (video)call inplannen met Candid People.