Voorbeeld website aannemer en bouwbedrijf

Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede

Wie zijn huis grondig wil verbouwen, kan aankloppen bij Merin Agovic. Met zijn eigen onderneming Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede verricht hij een breed pallet aan bouwkundige werkzaamheden. Een dakkapel plaatsen, woning isoleren, een nieuwe keuken erin; Merin is van alle markten thuis. 

‘’Wij zijn een all-round aannemersbedrijf en bouwbedrijf in één. Volledige ontzorging en vakmanschap staan bij ons centraal.’’

De Tijdvooreensite site van Aannemers & Bouwbedrijf Heemstede

Tijdvooreensite heeft Merin van A tot Z begeleid bij het maken van de website. Het resultaat mag er wezen! De site oogt visueel aantrekkelijk, is overzichtelijk en conversiegericht. Op de homepage is de dienstenmodule ingeschakeld om de belangrijkste kluswerkzaamheden te belichten. Deze hebben tevens elk een eigen pagina. Voor het tonen van de projecten is gebruik gemaakt van de productmodule. Via het CMS kan Merin eenvoudig hier nieuwe, geslaagde projecten aan toevoegen en deze eventueel voorzien van een fotoalbum. Onze inhouse copywriter heeft de teksten verzorgd. Wil jij ook het schrijven van webteksten uit handen geven? Check dan onze SEO-copywriting dienst.