Blog over websites

TIJD VOOR EEN BLOG

Nieuws, tips, functionaliteiten en verhalen

Blijf op de hoogte en volg ons ook op Facebook!

Tijd voor een blog

Op deze pagina lees je nieuws, tips, functionaliteiten en verhalen die betrekking hebben op Tijdvooreensite. Onze blogitems zullen we via Facebook verspreiden dus dit is een goede reden om ons te volgen

  • Welke anti-spam software gebruikt Tijdvooreensite

    Jouw website beveiligen tegen spam

    Door Angela Lanser, in Functionaliteiten en Uitleg

    Een formulier op je website is essentieel als het gaat om conversie optimalisatie. Niet gek dus dat je op elke website wel een offerte- of bestelformulier tegenkomt. Formulieren zijn niet alleen populair bij website eigenaren. Ook spambots lopen hier warm voor. Het zorgt bij veel ondernemers voor een uitpuilende mailbox vol spamberichten. Enorm vervelend, maar er is iets aan te doen. Bij Tijdvooreensite gebruiken we drie verschillende methodes om spam te verminderen: Recaptcha, een honeypot en timestamp.

    Lees het gehele artikel

  • Hoe werkt domeinnaamfraude?

    Pas op met domeinnaamfraude

    Door Angela Lanser, in Nieuws en Uitleg

    Met internetfraude op de loer is het als ondernemer altijd opletten geblazen. Zo zijn er oplichters actief die phishingmails en spookfacturen omtrent domeinnamen versturen. Een bekend voorbeeld is de nepfactuur (van bijna €200) voor hosting en domeinregistratie. Deze internzwendelaren gaan vernuftig te werk om aan jouw persoonlijke gegevens of geld te komen. In dit artikel besteden wij aandacht aan domeinnaamfraude. Tijdvooreensite neemt deze vorm van oplichting onder de loep en vertelt je hoe jij domeinnaamfraude kunt herkennen (en voorkomen)!

    Lees het gehele artikel

  • Hoe maak ik een website? Middels sitebuilder, template of maatwerk

    Zelf een website maken: hoe doe je dat?

    Door Angela Lanser, in Webdesign en Uitleg

    Of je nu een loodgieter of horecaondernemer bent; jouw potentiële klanten beginnen hun zoektocht vaak online. Een zakelijke website is dus een must. Wie een eigen website voor zijn bedrijf wil, heeft over het algemeen drie opties: helemaal zelf vormgeven middels een sitebuilder, gedeeltelijk zelf óf een site op maat laten maken door een webbureau. Tijdvooreensite neemt alle opties uitgebreid met je door.

    Lees het gehele artikel

  • Website maken met reserveringssysteem

    Online reserveringssysteem: ook op jouw website?

    Door Sigrid Vink, in Uitleg en Functionaliteiten

    Bij Tijdvooreensite krijgen we regelmatig vragen van onze klanten over de mogelijkheid van een online reserveringssysteem op hun website. Niet zo gek, want we hebben aardig wat B&B's, restaurants, salons en praktijken in ons klantenbestand. En die willen het hun bezoekers én zichzelf natuurlijk zo makkelijk mogelijk maken. Tijd om het online reserveren eens onder de loep te nemen.

    Lees het gehele artikel

  • One pager website design voordelen en nadelen

    Waarom (niet) kiezen voor een one page website

    Door Angela Lanser, in Webdesign en Uitleg

    Veel start-ups maken online de blits met hypermoderne one pagers. Zo’n website met slechts één pagina heeft zo zijn voordelen, maar er zijn ook punten van kritiek. Tijdvooreensite neemt de voor- en nadelen van de one page website met je door zodat je straks een weloverwogen keuze kunt maken bij het (laten) bouwen van je website.

    Lees het gehele artikel

  • Hoe meer bezoekers op je website

    Meer bezoekers naar je website dankzij deze 9 tips

    Door Angela Lanser, in Uitleg

    Eindelijk staat ie daar, op het wereldwijde web: jouw nieuwe website. Hij ziet eruit om door een ringetje te halen. Mooie foto’s, een flitsend design en op strategische plekken staan opvallende buttons. Je bent he-le-maal ready for business. Maar wat moet je doen als jouw website maanden na livegang nog maar weinig bekijks trekt? In dit artikel staan 9 manieren om meer bezoekers te genereren naar je website. Er is wellicht meer mogelijk dan je denkt!

    Lees het gehele artikel

  • Spookfacturen domeinnaam

    Pas op! Spookfacturen in omloop

    Door Nora van Deursen, in Nieuws

    Tijdvooreensite krijgt regelmatig de volgende vraag: Ik ontving vandaag een factuur voor een domeinnaam, maar ik heb dat domein toch bij jullie ondergebracht? In dit artikel leggen we uit dat er oplichters zijn die spookfacturen sturen naar ondernemers, omdat ze op hun geld uit zijn. Onlangs dook er een valse factuur op van HSI Domein & Hosting Service NL. Eerder ontvingen mensen nepfacturen van DNS Service NL, Tele Media B.V. en van NL Domein Host.

    Lees het gehele artikel

  • 10 tips voor de perfecte landingspagina

    Waar moet een goede landingspagina aan voldoen? 10 tips!

    Door Angela Lanser, in Uitleg

    Bij Tijdvooreensite krijgen we regelmatig de vraag hoe een perfecte landingspagina eruit ziet. Daar kunnen we heel kort over zijn: de perfecte landingspagina bestaat niet. Een landingspagina met de focus op sales zit namelijk anders in elkaar dan een SEO landingspagina. Er is dan ook géén one-size-fits-all plannetje om de ideale landingspagina te maken. Wat er wél is, zijn verschillende succes-elementen die jou helpen aan een goed ingerichte pagina that does the job. In dit artikel focussen wij op het doel converteren.

    Lees het gehele artikel

  • Domeinregistratie Haarlem

    Domeinregistratie Haarlem: Zo werkt het

    Door Angela Lanser, in Uitleg

    Je gaat voor jezelf beginnen. Wellicht open je een eigen schoonheidssalon of ga je als coach mensen helpen aan een gezonde levensstijl. Je wilt een website maken om je klantenkring uit te breiden. Eentje die professioneel oogt en laat zien wat jij te bieden hebt. Het registreren van een domeinnaam is de eerste stap naar een website of webshop. Tijdvooreensite vertelt je hoe domeinregistratie in Haarlem werkt.

    Lees het gehele artikel

  • Wat zijn next-gen formaten?

    Next-Gen image formats voor een snellere website

    Door Angela Lanser, in Vindbaarheid en Uitleg

    Dikke kans dat de afbeeldingen op jouw website JPEG’s of PNG’s zijn. De standaard JPEG-bestandsindeling dateert uit de early 90’s en is nog steeds veruit de meest gebruikte afbeeldingstype. Inmiddels is een compleet nieuwe generatie afbeeldingsformaten geïntroduceerd, maar veel mensen zijn nog niet bekend met deze new kids on the block. Wat zijn deze ‘next-gen formats’ precies en waarom adviseert zoekmachinegigant Google om deze op je website te gebruiken?

    Lees het gehele artikel