Van Kessel Verwarming Aalsmeer

Van Kessel Verwarming

Van Kessel Verwarming is een echt familiebedrijf dat al decennia cv-ketels installeert, onderhoudt en repareert. Met ruim 120 jaar ervaring heeft het bedrijf de nodige kennis in huis van zowel reguliere als hypermoderne verwarmingssystemen. Van Kessel Verwarming gaat met z’n tijd mee en voorziet steeds meer mensen van advies over zuinig stoken. De duurzame warmtepomp is hier een goed voorbeeld van.

‘’Het bedrijf is opgericht in 1896 door Cees Van Kessel. Daarna ging het over van vader op zoon; van schoonvader op schoonzoon en weer van vader op zoon.’’

De Tijdvooreensite site van Van Kessel Verwarming

Het bedrijf is erkend dealer van bekende CV-ketel merken Vaillant en Nefit. Er is gebruik gemaakt van de productmodule om alle CV-ketels van deze merken stuk voor stuk te belichten. Dit is nodig, want elk type is verschillend en heeft weer andere producteigenschappen. Websitebezoekers kunnen door de tabellen in de productmodule snel de belangrijkste eigenschappen scannen om zo tot een keuze te komen. Tijdvooreensite heeft de teksten voor op de website geschreven. Wil jij de kopzorgen over de content van jouw site uit handen geven? Dat kan! Lees hier meer over onze SEO-copywriting dienst.