Websitepakket voor Stekflow recruitment IT

Stekflow recruitmentoplossingen

Het bedrijf Stekflow zorgt dat professionals in de informatietechnologie gematcht worden aan mooie opdrachten of de perfecte werkgever. Stekflow fungeert als het ware als een koppelaar in IT-land. Geen gemakkelijke klus, want IT’ers liggen niet voor het oprapen terwijl bedrijven juist schreeuwen om talentvolle mensen in dit vakgebied. 

‘’Recruitment oplossingen voor multidisciplinaire teams. Dat is ons specialisme. Interim, Werving & Selectie of Detavast.’’

De Tijdvooreensite site van Stekflow

Onze ogen vallen al snel op de prikkelende videoheader op de homepage van Stekflow. Je ziet een zogeheten micro-animatie die goed past bij het werkveld waar Stekflow zich in bevindt. Als bezoeker heb je direct bepaalde associaties bij het bedrijf en de videoheader is tevens een goede sfeermaker. Kleine bewegingen met grote impact! Op de overige pagina’s is de micro-animatie getransformeerd naar een stilstaand beeld. 

Door middel van blokken (met icoontjes en afbeeldingen) maakt Stekflow duidelijk welke diensten zij aanbieden. Zowel opdrachtgevers als werkzoekende IT’ers snappen al snel hoe de vork in de steel zit. Er is tevens een aparte pagina gemaakt waar relevante, openstaande vacatures worden getoond. Wie wil solliciteren, vult simpelweg enkele persoonlijke gegevens in via het formulier. Vervolgens neemt Stekflow contact op met de sollicitant om de functie uitgebreider te bespreken.

Gerelateerde websites

Website tattoo shop Amsterdam

Sakura Tattoo

Dienstverlening

Voorbeeld van een IT-bemiddelingsbureau website

The Next Moove

Dienstverlening

Mooie website vogel excursies

Dagjevogelen.nl

Dienstverlening

Website laten maken verhuurmakelaar

Friedmann Housing

Dienstverlening