Website Softsiders Slaapkamerspecialisten.

Softsiders is een slaapkamerspecialist en heeft een uitgebreid assortiment kwalitatieve waterbedden en boxsprings.

Waarom een website bij Tijdvooreensite?

Softsiders werkte al jaren samen met een webbouwer, maar het laatste jaar zat hun relatie een beetje in het slop. Het opleveren van de nieuwe website verliep niet soepel, was kostbaar en duurde veel te lang - met een hoop frustatie als gevolg. Dezelfde dag dat Softsiders met dit verhaal bij ons kwam hebben we meteen een demowebsite opgezet. Het besluit was snel genomen: Tijdvooreensite zou de nieuwe website bouwen.

Het resultaat

Binnen enkele dagen bouwden we een compleet nieuwe website en konden we het CMS voor de nieuwe website van Softsiders opleveren. De dagen daarna vulde Softsiders de website met tekst en beeld en nog geen week later kon de spiksplinternieuwe website live. Voor een soepele overgang en het handhaven van de SEO-waarde van de oude website lieten we alle oude pagina's redirecten naar de nieuwe URL's. Hierdoor zijn er geen posities verloren in de zoekmachines.

Softsiders maakt onder andere gebruik van de volgende modules:

  • paginabeheer
  • blogmodule
  • nieuwsmodule
  • productmodule
  • sliderbeheer
  • formulierbeheer

Bovendien gaat Softsiders binnenkort de review- en teammodule eveneens inzetten, evenals de chatfunctie. Met Softsiders kunnen we opnieuw zeer tevreden klanten aan ons portfolio toevoegen. We zijn daar heel blij mee. Het bewijst bovendien dat Tijdvooreensite snel en voordelig oplossingen kan bieden voor het MKB.

Bekijk hier hun website