Website voor bouwbedrijf Rik Haster

RH Bouwbedrijf

RH Bouwbedrijf in Schermerhorn is in 2011 opgericht door Rik Haster. In de regio Noord-Holland zet hij zijn vakkennis en connecties in om verbouw- en nieuwbouwprojecten succesvol te realiseren. Als echte vakman zorgt Rik dat mensen nog meer woonplezier beleven dankzij een nieuwe badkamer, aanbouw of fijne veranda.

‘’Schakel ons in voor de bouw van een nieuwe schuur, dakopbouw of complete verbouwing om uw woonwensen uit te laten komen.’’

De Tijdvooreensite site van RH Bouwbedrijf

Elke ‘specialiteit’ heeft op de website van RH Bouwbedrijf een eigen pagina gekregen. Hierdoor zien potentiële klanten snel met welke bouwprojecten Rik hen kan helpen. Alle teksten komen uit de koker van onze eigen tekstschrijver. Mede middels zoekwoordonderzoek is bepaald welke zaken belicht moesten worden. De uitgebreide SEO-proof teksten met goede (sub)koppen, interne links en rich content dragen bij aan de vindbaarheid van de website van het bouwbedrijf.

Wil je zelf een nieuwe website, maar krijg je geen woord op papier? Tijdvooreensite kan jou helpen. Met een betaalbaar website pakket plus SEO-copywriting heb jij straks een goede basis voor online succes.