Betaalbare website laten maken voor consultancybureau

Optimus Festum

Bij het organiseren van een festival, sportevenement of beurs komt aardig wat om de hoek kijken. Gelukkig kunnen organisatoren zaken als verkeersplannen, beveiliging, (artiesten)begeleiding en de inrichting van het event uit handen geven. Het evenementenconsultancybureau Optimus Festum in Amstelveen zorgt met hun FullService Concept dat men zich volledig kan focussen op de kerntaken zonder alle poespas eromheen.

‘’Het team achter Optimus Festum ziet een evenementenwereld voor zich, waar kwaliteit boven kwantiteit telt. Service, dienstverlening en een glimlach geen must maar een standaard is.’’

De Tijdvooreensite site van Optimus Festum

De website van Optimus Festum is tot in de puntjes verzorgd. De teksten zijn zeer uitgebreid, er is aandacht besteed aan beeld en de call2actions staan op strategische plekken. Het FullService concept wordt tot in detail uitgelegd op een aparte pagina. Potentiële klanten die niet the total package willen afnemen, kunnen via het menu eenvoudig navigeren naar een specifieke dienst, zoals beveiliging of garderobe & toilet. Ook deze diensten zijn stuk voor stuk helder omschreven. Wil je voor jouw website ook zo’n dynamische videoheader? Lees in dit blog van Tijdvooreensite hoe je deze maakt en waar je toffe stockvideo’s kunt vinden.

Gerelateerde websites

Website tattoo shop Amsterdam

Sakura Tattoo

Dienstverlening

Voorbeeld van een IT-bemiddelingsbureau website

The Next Moove

Dienstverlening

Mooie website vogel excursies

Dagjevogelen.nl

Dienstverlening

Website laten maken verhuurmakelaar

Friedmann Housing

Dienstverlening