NONrealestate Haarlem

NONrealestate

NONrealestate staat voor No-nonsense vastgoed afbouw en onderhoud. Dit Haarlemse bedrijf heeft al vele woningen voorzien van prachtig gestucte plafonds en wanden. Stucwerk met glitters, een moderne betonlook of structuur, het kan bij NONrealestate allemaal. Ook voor professioneel sauswerk ben je hier aan het juiste adres.

‘’Wij hebben kwaliteit en luxe hoog in het vaandel staan. Daarom bieden we exclusieve wand- en plafondafwerking aan voor een scherpe prijs.’’

De Tijdvooreensite site van NONrealestate

De website van NONrealestate ziet er net zo fraai uit als hun stucwerk. Alle diensten, de verschillende soorten spuit- en stucwerk, worden elk apart belicht. De teksten hiervan zijn onder handen genomen door de copywriter van Tijdvooreensite. Door middel van tussenkopjes en witregels heeft de copywriter gezorgd voor een luchtig geheel. Ter ondersteuning van de teksten zijn mooie beelden gebruikt. Met name de foto’s in de sliders zijn de ware blikvangers van de website. Dankzij de slider zie je in een oogopslag wat het effect van een specifiek soort stucwerk is. NoNMarmerputz wordt door het beeld met de glitters direct tastbaar. Wij hopen dat NONrealestate dankzij de nieuwe, responsive website nog vele klanten mag verwelkomen.