Natural Skin Treatments

Op een prachtige A-locatie in Haarlem centrum is Natural Skin Treatments gevestigd. Je kunt hier terecht voor een scala aan huidbehandelingen; om van oneffenheden en mee-eters af te komen of gewoon ter ontspanning. Schoonheidsspecialist én huidtherapeut Petronella Groenveld zorgt dat mensen weer met een frisse en stralende huid naar buiten wandelen.

‘’Eerlijk is eerlijk: een gezonde huid komt niet alleen uit een potje. Het mooiste resultaat is een optelsom van goede huidverzorging en een gezonde leefstijl.’’

De Tijdvooreensite site van Natural Skin Treatments

Wie in Google zoekt op Huidbehandeling Haarlem of Huidproblemen Haarlem zal de website van Natural Skin Treatments zeker op de eerste resultatenpagina tegenkomen. Een zeer mooie prestatie! Deze positie heeft de salon mede te danken aan de goede content. Populaire behandelingen waaronder natuurlijke huidverjonging worden op een aparte pagina uitgelicht. De tekst is vlot geschreven, relevant voor potentiële klanten en aardig zoekmachinevriendelijk. Dat zien we natuurlijk graag! Tevens is alle content vertaald naar het Engels om ook toeristen tijdens hun citytrip Haarlem te interesseren voor een bezoekje aan de schoonheidssalon. Ook een meertalige website? Lees hier meer over de mogelijkheden van meertaligheid.