Voordelige website Nationaal Faillissement Preventie Instituut

Nationaal Faillissement Preventie Instituut

Het Nationaal Faillissement Preventie Instituut (NFPI) helpt ZZP’ers en ondernemers in het MKB hun grootste nachtmerrie te voorkomen: een faillissement. Dit doen zij door middel van schuldhulpverlening, conflictbemiddeling en doorstart-begeleiding. NFPI werd ruim 45 jaar geleden in Eindhoven opgericht en is nu gevestigd in Amsterdam. Met zoveel jaar ervaring in the pocket kunnen potentiële klanten er zeker van zijn dat het NFPI hen de juiste hulp kan bieden.

‘’Financiële problemen vergen veel energie, en bij een faillissement is iedereen verliezer: de ondernemer, werknemers en schuldeisers. Daarom is het belangrijk om tijdig hulp in te schakelen.’’

De Tijdvooreensite site van Nationaal Faillissement Preventie Instituut

Voorkomen dat ondernemers op een faillissement afstevenen, is een serieuze zaak. Het NFPI heeft dan ook gekozen voor een zakelijke look and feel met een blauwe basiskleur. De website is zo ingericht dat de diensten binnen één klik vindbaar zijn en men snel contact op kan nemen. Zeer conversiegericht dus. Er is gebruik gemaakt van de diensten,- call2action- en blogmodule. Het bloggedeelte is omgetoverd tot kenniscentrum waar de oprichter regelmatig uitlegvideo’s plaatst.