Kindertherapie en jeugdtherapie Haarlem

Kindercoach Haarlem

In 2012 opende Stefanie Viëtor-Boer haar eigen praktijk: Kindercoach Haarlem. Zij helpt kinderen, jongeren én hun ouders om beter om te gaan met o.a. opvoedings- en gedragsproblemen. Met therapie en coaching geeft zij kinderen en ouders nieuw evenwicht.

‘’In 2011 nam ik de beslissing mij niet langer juridisch in te willen zetten voor ouders en kinderen. Ik wilde er op een persoonlijkere en positievere manier voor hen kunnen zijn.’’

De Tijdvooreensite site van Kindercoach Haarlem

Stefanie Viëtor-Boer heeft het websitepakket van Tijdvooreensite optimaal benut. Van sliders met prachtige eigen foto’s tot een overzichtelijke dienstenmodule en een Google Maps kaartje. De website oogt erg betrouwbaar, wat vooral in dit vakgebied belangrijk is. Voor potentiële cliënten is er veel waardevolle informatie te vinden over de diverse therapieën en ouderbegeleiding.is er veel waardevolle informatie te vinden over de diverse therapieën en ouderbegeleiding. De pagina’s bevatten veel tekst zodat mensen zich goed kunnen oriënteren. Ondanks de lange teksten blijven de pagina’s wel overzichtelijk. Wellicht heeft de goede content in combinatie met ons SEO-vriendelijk CMS er voor gezorgd dat Kindercoach Haarlem optimaal vindbaar is!