Voordelige website voor ondernemer en spreker Judith Manshanden

Spreker Judith Manshanden

Judith Manshanden is psycholoog, TEDx spreker, ondernemer én auteur. Een CV waar menig young professional jaloers op zou zijn. Ze zet haar kennis en ervaringen in om andere mensen het een en ander bij te brengen over werkgeluk en nieuwe samenwerkingsvormen. Bedrijven hoeven van Judith geen standaard one-size-fits-all praatje te verwachten. Omdat elke organisatie uniek is, stemt ze haar lezingen hier precies op af. Zo krijgen luisteraars altijd een lezing die écht inspireert.

‘’Tijdens haar lezingen geeft Judith een inspirerende en originele visie op hoe leiders, HR professionals en medewerkers zich kunnen voorbereiden op de kansen van de toekomst.’’

De Tijdvooreensite site van Judith Manshanden

Eén ding is zeker: de website van Judith staat als een huis. De indeling is overzichtelijk en ook de lay-out is zeer clean gehouden. Hierdoor oogt de website luchtig en zijn de teksten eenvoudig te scannen. Het pastelgroen van zowel haar logo als de kaft van haar eigen boek, komt overal op subtiele wijze terug. De zwart-wit foto’s van Judith zijn tevens een perfecte match met deze pasteltint. De charismatische onderneemster heeft gebruik gemaakt van diverse modules van het website pakket, waaronder de formulieren-, blog- en referentiemodule. 

Dankzij de blogmodule kan Judith haar expertise uiten en haar website regelmatig updaten met nieuwe content. Naast bezoekers hechten ook zoekmachines als Google waarde aan een blog. Een blog bijhouden is dus ook SEO-technisch gezien interessant. Al met al oogt de website heel professioneel en ligt de stijl geheel in lijn met wat Judith Manshanden wil uitstralen. Wellicht dient nu ook haar mooie website als inspiratiebron!