Voorbeeld coach website Janet van Dijk

(business)coach Janet van Dijk

Wie als ondernemer of adviseur nog niet helemaal op zijn plek zit, kan aankloppen bij Janet van Dijk. Zij helpt mensen de juiste strategie en mindset te vinden om succesvoller te worden én meer voldoening uit hun werk te halen. Wie zich overgeeft aan de gedreven high end businesscoach kan een individueel coachingsprogramma verwachten die zo’n vijf maanden in beslag neemt.

‘’Ik help je om te werken en te groeien op JOUW manier, zodat je het beste uit jezelf haalt en het meeste aan anderen kunt geven.’’

De Tijdvooreensite site van Janet van Dijk

De website van Janet is zo’n Tijdvooreensite creatie die gewoon klopt. Met name visueel gezien is het een website die er echt uitspringt. De coach heeft een fotograaf ingehuurd om goede kiekjes van haarzelf te maken. Dát oogt betrouwbaar en professioneel. Janet heeft de de kleuraccenten op de site zelfs gematcht met de gele bank op de foto’s. Het is een klein detail, maar het zorgt toch voor een mooier geheel. Via de CTA-balk kunnen geïnteresseerden snel een vrijblijvend kennismakingsgesprek boeken. Dit boeken kan in een online agenda, mogelijk gemaakt door een koppeling met YouCanBook.Me.