Mooie website Inge Thuishulp

Inge Thuis Hulp

Ouderen blijven steeds langer thuis wonen, maar op zo’n hoge leeftijd is het vaak lastig om alle huishoudelijke klusjes voor elkaar te krijgen. Zowel ouderen als mantelzorgers kunnen hiervoor aankloppen bij Inge Thuis Hulp. Dankzij Inge kunnen ouderen in de regio Kennemerland Ijmond zolang mogelijk in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. Daarbij kunnen familieleden en kennissen weer leuke dingen met hen ondernemen in plaats van het doen van huishoudelijke taken.

''Ik ben een thuishulpverlener met meer dan 18 jaar ervaring, die ervaring wil ik gebruiken voor cliënten die ik de komende tijd mag ontmoeten.''

De Tijdvooreensite site van Inge Thuis Hulp

De passie die Inge voor haar werk heeft, komt heel duidelijk naar voren. Op de pagina ‘langer thuis blijven’ staat zelfs een lijst met leuke ideeën om eenzaamheid op je oude dag tegen te gaan. Op de website zijn veelal praktische zaken te vinden die elk zeer helder omschreven zijn. Van het exacte werkgebied tot de werkuren en de eventuele klachtenprocedure. De positieve reviews met foto’s van cliënten op de homepage zorgen voor authenticiteit en kunnen geïnteresseerden net dat extra zetje geven.

Gerelateerde websites

Website tattoo shop Amsterdam

Sakura Tattoo

Dienstverlening

Voorbeeld van een IT-bemiddelingsbureau website

The Next Moove

Dienstverlening

Mooie website vogel excursies

Dagjevogelen.nl

Dienstverlening

Website laten maken verhuurmakelaar

Friedmann Housing

Dienstverlening