Betaalbare website stukadoor Hoofddorp

Hands of Luxury

Wie zijn huis wil verfraaien met iets spannenders dan een likje verf of een structuurbehang moet bij Hands of Luxury zijn. Hands of Luxury realiseert decoratieve afwerkingen met een exclusief tintje voor muren, vloeren en meubels. Denk aan bijzettafels met krokodillenleer-look of wanden voorzien van metal stuc. Elke creatie van Hands of Luxury is waar vakmanschap. Voor inspiratie en voorbeelden van de afwerkingen, kan men de showroom in Hoofddorp bezoeken.

‘’Hands of Luxury is in korte tijd uitgegroeid tot een exclusief bedrijf waar u uw creativiteit de vrije loop kan laten.’’

De Tijdvooreensite site van Hands of Luxury

De kleurencombinatie van zwart en goudgeel geeft de website een premium look & feel. Dit is precies wat het team van Hands of Luxury voor ogen had. Voor de belangrijkste soorten decoratieve afwerkingen zijn aparte pagina’s aangemaakt. Zo wordt bij metal stuc en de eigen creatie Dynastie Luna uitgebreid beschreven wat het inhoudt en hoe het aanbrengen in zijn werk gaat. Bij elk van deze pagina’s is een fotoalbum geplaatst zodat potentiële klanten een concreet beeld hebben de diverse afwerkingen. De teksten zijn geschreven door de inhouse SEO-copywriter van Tijdvooreensite.