GGZ Vervoer en Personeel

GGZ Vervoer en Personeel

GGZ Vervoer en Personeel is een particulier initiatief van Job de Bruin en François Moulay. Samen proberen zij de geestelijke gezondheidszorg naar een hoger niveau te tillen. Hoe? Met passend vervoer zorgen ze dat o.a psychiatrische patiënten comfortabel van A naar B kunnen reizen. En dat 24/7! Daarnaast fungeert GGZ Vervoer en Personeel als bemiddelingsbureau om de juiste zorgprofessional op de juiste plek te krijgen.

‘’We zijn erg gedreven - maar ook nuchter. Onze ambitie? Een goede en betaalbare zorgpartner zijn. Liever nog dan de grootste te zijn.’’

De Tijdvooreensite site van GGZ Vervoer en Personeel

De website van GGZ Vervoer en Personeel is flink gevuld met content. Dat zien we graag! Daarbij is goed gebruik gemaakt van de modules uit het websitepakket, waaronder de formulieren-, referentie-, en slidermodule. Wat opvalt is dat op elke pagina de sfeervolle headerfoto functioneel is gemaakt door het plaatsen van tekst en een call-to-action button. Dergelijke CTA-buttons werken conversieverhogend en zijn ook op de rest van de website consistent en effectief toegepast.

Gerelateerde websites

Website tattoo shop Amsterdam

Sakura Tattoo

Dienstverlening

Voorbeeld van een IT-bemiddelingsbureau website

The Next Moove

Dienstverlening

Mooie website vogel excursies

Dagjevogelen.nl

Dienstverlening

Website laten maken verhuurmakelaar

Friedmann Housing

Dienstverlening