Voorbeeld website coach gezinsvriendelijk scheiden

Gezinsvriendelijk Scheiden

Een scheiding is nooit leuk. Al helemaal niet indien er kinderen in het spel zijn. Gezinsvriendelijk Scheiden biedt een compleet scheidingspakket en nazorg om het veilige gevoel van het gezin zo goed mogelijk te behouden. Anneke de Groot is de oprichter van Gezinsvriendelijk Scheiden. Samen met een klein team van onafhankelijke advocaten en echtscheidingsadviseurs zorgt zij dat gezinnen ongeschonden een scheiding doorkomen.

‘’Vanaf het eerste ouderschapsplan tot en met de nazorg en alles daartussenin: wij regelen jullie complete scheiding. En dat doen we net even anders.’’

De Tijdvooreensite site van Gezinsvriendelijk Scheiden

De website van Gezinsvriendelijk Scheiden staat als een huis. De huisstijl is consequent doorgevoerd, de indeling is overzichtelijk én de hoeveelheid content is allesbehalve karig. Er is goed nagedacht over hoe zij het vertrouwen van potentiële cliënten moeten winnen en aan welke informatie zij behoefte hebben. Zowel op de homepage als in het stappenplan is tot in detail te lezen wat Gezinsvriendelijk Scheiden hen exact te bieden heeft. Gezinsvriendelijk scheiden klinkt interessant, maar je moet ook laten zien waar de meerwaarde precies in zit. Via het contactformulier in de widget en de opvallende call2action-balk kunnen potentiële cliënten eenvoudig contact opnemen.