Website Florian Studio's

Florian Studio's Zandvoort

Gert en Angelique zijn gastheer en gastvrouw van een drietal moderne studio’s in Zandvoort aan Zee. Zij ontvangen gasten uit heel Nederland, maar ook uit oa Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Klanten van Florian Studio’s zoeken een prettig verblijf in de buurt van het strand.

"Florian Studio's is een heerlijke uitvalsbasis voor een weekendje weg aan Zee of voor het maken van een wandeling in de natuur."

De Tijdvooreensite site van Florian Studio's

Voor Gert en Angelique is het belangrijk dat de website een goede indruk geeft van het verblijf, met foto’s en ervaringen van klanten. Dat de website in het Nederlands, maar ook in het Duits en Engels te lezen is, is voor Florian Studio’s noodzakelijk. Voor klanten is het daarnaast aantrekkelijk als de site uitgebreide informatie geeft over wat er in de nabijgelegen steden te doen valt. 

Florianstudios.com is een eenvoudige maar complete website die precies genoeg informatie geeft om potentiele gasten snel een indruk te geven. Knoppen naar de juiste pagina’s op Facebook en Tripadvisor zorgen voor een prima aansluiting met social media. Een verblijf is via het contactformulier snel geboekt.