Endopraktijk Ree

Endopraktijk Ree

De praktijk voor endodontologie van tandarts-endodontoloog Marga Ree koos voor het websitepakket van Tijdvooreensite. Ze wilden een website die alle nodige informatie biedt voor zowel patiënten als verwijzers. De praktijk in Purmerend voert geen algemene tandheelkundige behandelingen uit maar richt zich geheel op (complexere) wortelkanaalbehandelingen en tandletsel.

‘’Marga Ree heeft inmiddels meer dan 200 lezingen en hands-on cursussen gegeven in zeker 30 landen over de hele wereld.‘’

De Tijdvooreensite site van Endopraktijk Ree

De praktijk heeft van de website een persoonlijk visitekaartje gemaakt door het gebruik van eigen foto’s. Ook is de teammodule toegepast om de gezichten achter Endopraktijk Ree in de spotlight te zetten. Je ziet hier mooie, professionele foto’s van het personeel inclusief korte introductie. Een belangrijk aspect van de site is de informerende functie voor patiënten. Via het menu kunnen zij uitgebreide informatie vinden over de diverse behandelingen en de werkwijze van de praktijk. Deze content is aangevuld met voor en na foto’s en animatiefilmpjes.