Betaalbare website voor restaurant De Groene Olifant Amsterdam

Buurtcafé De Groene Olifant

De Groene Olifant is een gezellig buurtcafé in de Amsterdamse Plantagebuurt. Hun gerechten zijn een combinatie van de Nederlandse en Franse keuken. Op het menu vind je bijvoorbeeld geroosterde bloemkool, eendenborst en Nederlandse buratta. Voor een ouderwets lekker frietje draait het team z’n handen ook niet om.

‘’Wij gebruiken zoveel mogelijk producten uit onze prachtige stad en directe omgeving, zo zetten we samen met lokale ondernemers iets moois en duurzaams op tafel.’’

De Tijdvooreensite site van De Groene Olifant

De Groene Olifant heeft met ons website pakket een website gemaakt om trots op te zijn. Het is een horecawebsite naar ons hart. De boel oogt fris, alle benodigde informatie is aanwezig én er is aandacht besteed aan fotografie. Wat ons betreft zijn eigen (sfeer)foto’s een ware must voor restaurants en cafés.

Voor het ontvangen van online reserveringen, is de website aangesloten op de software van Formitable. Dit reserveringssysteem ziet eruit om door een ringetje te halen en biedt ook vele mogelijkheden. Via Formitable kunnen mensen een plekje reserveren op het zonnige terras van De Groene Olifant, of gewoon binnen in het café. Wie grootste feestplannen heeft, neemt simpelweg contact op met De Groene Olifant via het contactformulier.