Website voor vastgoedstyliste Amsterdam

De Aanvullende Makelaar

Na een carrière in de fashionbranche wilde Antwa Verdeuzeldonk zich volledig richten op het stylen en inrichten van woningen voor de verhuur of verkoop. Met haar onderneming De Aanvullende Makelaar zorgt zij dat huiseigenaren in de regio Amsterdam de allerbeste prijs krijgen voor hun pand. Een woning die tiptop oogt, wordt namelijk sneller én voor een hogere prijs verkocht. Daarnaast biedt Antwa makelaars de optie om samen te werken waardoor de makelaar een mooi totaalpakket kan bieden aan zijn klanten.  

‘’Van studio tot grachtenpand en van bedrijfsobject tot gedateerde woning; voor elke categorie vastgoed bieden we een oplossing en perfecte presentatie tegen een scherp tarief.’’

De Tijdvooreensite site van De Aanvullende Makelaar

De Aanvullende Makelaar biedt een scala aan diensten die allemaal in het verlengde liggen van vastgoedstyling. Nadat een woning succesvol is gestyled, kan De Aanvullende Makelaar ook een Funda-proof fotoreportage verzorgen en kijkers begeleiden tijdens een bezichtiging of open huis. Voor elke ‘core’ dienst is een aparte pagina gemaakt met eenzelfde opzet. De tekst is concreet, scanbaar en voorzien van relevante, interne links. De inhouse copywriter van Tijdvooreensite heeft geholpen bij het maken van de teksten. Mede hierdoor zijn relevante zoektermen verwerkt in de teksten en afbeeldingen wat de vindbaarheid ten goede komt (SEO). 

Naast de dienstenpagina’s hebben ook de portfolio pagina’s een belangrijke functie. Potentiële klanten kunnen hier voor- en na foto’s bekijken van diverse vastgoedstylingprojecten. Hier is duidelijk te zien wat De Aanvullende Makelaar voor fantastische resultaten kan bereiken. Elk portfolio (zakelijk en particulier) bevat een button welke linkt naar een fotoalbum. In dit album staan de uitvergrote versies van alle projecten.

Gerelateerde websites

Website tattoo shop Amsterdam

Sakura Tattoo

Dienstverlening

Voorbeeld van een IT-bemiddelingsbureau website

The Next Moove

Dienstverlening

Mooie website vogel excursies

Dagjevogelen.nl

Dienstverlening

Website laten maken verhuurmakelaar

Friedmann Housing

Dienstverlening

Betaalbare website voor recruitmentbureau Amsterdam

Noggin Recruitment

Dienstverlening