Carnesír Vastgoedstyling en Interieurdesign

Carnesír

Wie zijn te koop staande huis zo goed mogelijk aan de man wil brengen, kan terecht bij vastgoedstyliste Louise Stroebel van Carnesír. Louise helpt mensen hun interieur zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren. Door middel van verkoopstyling, woningfotografie én haar rol als gastvrouw laat zij potentiële kopers verliefd worden op een woning. Is je eigen huis aan een make-over toe? Carnesír is ook gespecialiseerd in interieurdesign en geeft elke ruimte een ware wauw-factor.

''Met Carnesír heb ik van mijn hobby mijn werk gemaakt. Ik heb oog voor interieurs, meubels, de juiste woonaccessoires en weet welke kleuren met elkaar matchen.''

De Tijdvooreensite site van Carnesír

De nieuwe website van Carnesír springt van het beeldscherm. Er is veel aandacht besteed aan de keuze voor het beeldmateriaal. De kleuren en sfeer vormen één geheel. Opvallend zijn de professionele foto’s van Louise zelf. Als bezoeker heb je hierdoor direct een beeld van de persoon achter Carnesír. Alle teksten op de site zijn geschreven door de inhouse copywriter van Tijdvooreensite. Hierbij is rekening gehouden met de lezer én zoekmachines. Een mooie website levert namelijk weinig op als deze onvindbaar is. Ook SEO-proof teksten op jouw website? Bekijk snel onze SEO-copywriting dienst.

Gerelateerde websites

Moderne website voor De Sinterklaasfabriek

De Sinterklaasfabriek

Dienstverlening

Website tattoo shop Amsterdam

Sakura Tattoo

Dienstverlening

Voorbeeld van een IT-bemiddelingsbureau website

The Next Moove

Dienstverlening

Mooie website vogel excursies

Dagjevogelen.nl

Dienstverlening